Юлія Тимошенко скоро повернеться в українську політику, - Томенко

Віце-спікер Верховної Ради, один із лідерів Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Микола Томенко впевнений, що Юлія Тимошенко повернеться в українську політику.

Про це він заявив сьогодні на брифінгу після завершення 2-хвилинного судового засідання у Харкові у справі щодо ЄЕСУ.

«Не сьогодні, так завтра, чи після завершення парламентських виборів, чи в інший спосіб, Юлія Тимошенко буде в політиці. Діюча влада та президент це розуміють, і тому намагаються в незаконний спосіб ізолювати її від політичного життя», - заявив Томенко.

Він також  наголосив,  що Об’єднана опозиція зробить усе,  щоб чергові президентські вибори відбулися не у 2015 році, а достроково.

«Ми маємо повернути країну до нормального, демократичного режиму», - наголосив М. Томенко.

«Сьогоднішнє засідання підтвердило,  що історія і задум так званої «справи Тимошенко» -це виразна навіть не політична, а виборча історія: не допустити до участі до виборів Юлію Тимошенко, яку панічно боїться режим Януковича», - наголосив віце-спікер.

За його словами,  все те, що відбувалося протягом двох років, чітко демонструє, що і прокуратура і судді є заручниками цієї політичної гри - Тимошенко не повинна балотуватися і брати участь у цій виборчій кампанії.

М. Томенко вважає, що цей режим охопив панічний страх перед тим, що влада завершиться, і це вмотивовує Януковича та його команду робити такі дії, яким немає раціонального пояснення.

«Те, що відбувається навколо Тимошенко та інших політичних в’язнів, не можна пояснити ніяким іншим способом», - наголосив один із лідерів «Батьківщини».

Леся, 14.08.2012 16:07



Вибір редакції

Найпопулярніші новини