Регіонали щотижня «відпилюють» від держбюджету по мільярду у свої кишені, а жінкам за рік не знайшли 2 млрд.грн. на пенсії

            Янукович-Азаров-Тігіпко, і вся їх злочинна зграя, фракцій Партії Регіонів та литвинівців у парламенті, рік зомбують народ країни про те, що пенсійний вік українським жінкам вкрай необхідно підвищувати з 55 до 60 років, і відповідно страховий стаж, бо в держбюджеті не має на ці виплати 2 (два) мільярда гривень.

            Закон, про пенсійне забезпечення, парламент ухвалив на догоду Януковичу, а той підписав. За цей час, ці «слуги народу» витратили на ЄВРО-2012 понад 50 млрд.грн. Гроші, знайшли! Надали позик «Нафтогазу України» близько 10 млрд.грн. Гроші, знайшли! На «вишки Бойка» декілька мільярдів грн. знайшли! За лічені дні, знайшли 1 млрд. грн., на пустопорожню й абсурдну забаганку – купівлю відеокамер для спостереження за виборами 28 жовтня. Але, відеоспостереження підрахунку голосів за результатами волевиявлення громадян, не передбачено і не буде! Гроші, знайшли. Триста млн. грн. на закупівлю тюнерів для прийому телесигналу, для підкупу пенсіонерів, однією партією влади, теж знайшли, в одну мить. А тепер, саме головне, парламент ухвалив, а Литвин миттєво підписав, найкорумпованіший закон про відміну тендерних процедур на закупівлю послуг держпідприємствами і організаціями. Ціна питання – колосальна! Адже, за рік, держава «освоює» добру сотню мільярдів бюджетних коштів. Щонайменше, нереалістично мізерна маржа «відкату» лише у 10 відсотків, дає можливість «розпиляти» бюджет у приватні кишені високопосадовців на понад 10 млрд.грн. Абсолютно безконтрольно і безвідповідально! Схему безкарного розкрадання держбюджету, під себе, створено!

        Зате, у студентів, відповідною постановою уряду, змінено процедуру індексації стипендії. Тепер, студенти отримуватимуть не 700 грн., а 520 грн. Відразу, мінус двісті гривень!

         А нам, народу країни, українським жінкам, уряд Януковича-Азарова-Тігіпка розказують, що на пенсії не можуть знайти всього 2 (два) мільярди, що б зберегти існуючий пенсійний вік і стаж для жінок!

         Одним словом, «ПокРащення!»

 

 

                                                                                                                 Юрій Романюк

24 липня 2012р.

Леся, 24.07.2012 14:59



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини