Інформація про те, що ЄРЦ імовірно фінансує передвиборчу кампанію Олександра Сича має бути перевірена правоохоронними структурами

Так голова Ради громадської організації «Народний контроль» Михайло Вінтоняк прокоментував запитання щодо можливої причетності підконтрольної провладній більшості у міськраді комунальної структури Єдиний Розрахунковий Центр до фінансування передвиборчої кампанії ВО «Свобода» та її лідера в регіоні Олександра Сича.

У прямому ефірі на ТРК «3 Студія» громадський діяч заявив, що ЄРЦ порушуючи ст. 29 ЗУ «Про житлово-комунальні послуги» не забезпечив укладення належних договорів між мешканцями та надавачами послуг.

Відповідно, створені представниками ВО «Свобода» комунальні підприємства надають послуги на прибирання прибудинкової, внутрібудинкової території та ін. Кошти підконтрольної більшості у міськраді комунальної структури ЄРЦ направляються на рахунки створених Свободою приватних підприємств.

"Ці фінансові потоки фактично є безконтрольними, що дає змогу акумулювати їх для передвиборчої кампанії" - вважає голова Ради громадської організації «Народний контроль» Михайло Вінтоняк.

 

 

Леся, 19.07.2012 17:51



Вибір редакції

Найпопулярніші новини