Василь Чуднов йтиме на вибори самовисуванцем

Василь Чуднов керівник Івано-Франківської обласної організації «Партії регіонів» буде брати участь у майбутніх парламентських виборах, як самовисуванець.

Про це він повідомив вчора під час прес-конференції в Івано-Франківську

«Я відмовився від прохідного місця у списку партії. Було рішення керівництва партії, що від Прикарпаття Василь Чуднов повинен бути у парламенті, саме тому мені запропонували прохідне місце. Але я буду йти самовисуванцем», - сказав нардеп.

На разі, за словами народного депутата, про таке його рішення знає тільки голова Івано-Франківської ОДА Михайло Вишиванюк та ще декілька людей.

Проте, покидати лави Партії регіонів Василь Чуднов не збирається. Він переконаний, що це нічого не змінить, а на його місце піде хтось інший. Тому він залишається у партії, щоб пропагувати українську мову та культуру на Сході та Півдні.

«Якщо я вийду з партії, то нічого не зміниться, а на моє місце прийде інша людина, це не є проблема. Якщо я поповню ряди, тих щурів, що втікають та сидять на сходах, то від цього нічого не зміниться. Я буду робити все, щоб переконати на Сході та Півдні, що українське не гірше від російського, що українська мова не гірша від російської», - додав Василь Чуднов.

Нагадаємо, що політологи ще раніше говорили про те, що депутати від Партії регіонів будуть іти на вибори, як само висуванці і якимось чином дистанціюватися від Партії регіонів, яка дискредитувала себе і викликає серед українців спротив.

Леся, 19.07.2012 10:47



Вибір редакції

Найпопулярніші новини