Івано-франківські підприємці протестують проти рейдерських захоплень землі під ринками

Нагадаємо, що сьогодні підприємці міста зібралися під стінами ОДА з вимогою накласти вето на ганебний мовний законопроект Ківалова-Колісніченка. Проте це не єдина мета даної акції протесту.

Як заявив  голова спілки підприємців Івано-Франківська Ігор Метюх починаючи від Харкова і закінчуючи Києвом та Одесою іде хвиля рейдерських захоплень землі під ринками України.

Саме тому івано-франківські підприємці також протестують проти незаконних утисків діючої влади на підприємництво в усіх регіонах України.

«Наприклад, приїжджають хлопці зі Сходу до Києва, привозять «ліве» рішення судів відповідно до якого у підприємців забирають право оренди землі під ринками. Зараз в Одесі незаконним способом намагаються забрати землі у ринку Куяльник. І коли люди  звертаються то влади, то вони кажуть, щоб ті йшли собі  розбиралися в судах. А ми всі прекрасно знаємо наші суди – вони завтра можуть прийняти рішення, що прийшов 2025 рік», - сказав Ігор Метюх

І якщо влада не припинить вчиняти такі дії, то підприємці обіцяють розпочати спражню боротьбу.

«Таке скоро може чекати і нас, тому ми повинні бути готові до боротьби та підтримувати підприємців  з інших міст», - додав Ігор Метюх.

За словами Ігоря Метюха, на разі на у Івано-Фраківську немає такої проблеми, проте зважаючи на темпи її поширення, зовсім скоро підприємці Прикарпаття можуть опинитися у ідентичній пастці.

 

 

Леся, 09.07.2012 14:29



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини