Ситуація із трамплінами у Ворохті виходить поза всякі рамки — Юрій Романюк

Влада Прикарпаття, що доживає останні дні, будь-якою ціною хоче завершити так званий дерибан землі. Це стосується спортивного об’єкту державного значення у Ворохті — трамплінного комплексу і спортивної бази, та землі, що відносяться до Національного природного парку в районі села Поляниця.

Про це журналістам розповів голова фракції БЮТ в обласній раді Юрій Романюк.

«На сьогодні їм не вистачає декількох соток землі для повного щастя, — каже Юрій Романюк, — Ситуація із трамплінами у Ворохті виходить поза всякі рамки, адже постановою Кабміну цей комплекс визнано, як важливий об’єкт по підготовці олімпійського резерву. А що ми бачимо зараз? Обласна влада хоче передати його у комунальну власність, потім з допомогою сесії Ворохтянської сільської ради вони випишуть акти на землі й через треті особи там з’явиться новий власник, який зробить там все, що захоче. Ну, в принципі, там і зараз на території бази без будь-яких дозволів збудований відпочинковий комплекс, а на тому місці, де мають приземлятися лижники, зараз функціонує сувенірний ринок».

Також, за словами Юрія Романюка біля 40 гектарів карпатської землі біля Буковеля було роздано 20 приватним особам.

«Це просто рейдерство, — говорить Юрій Романюк, — В Яремчі людям сотнями не видають земельні акти на їхні ж землі. І дивує те, що ніхто не задає жодних питань».

old_editor, 25.03.2010 14:40



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини