Соціальні ініціативи президента для звичайних мешканців залишаються не почутими

Інваліда 2-ї групи намагаються звільнити через намагання його та керівника Івано-Франківської дирекції залізничних перевезень залишити на маршруті соціально необхідний потяг № 605-606 Львів- Рахів, оскільки керівництво Львівської залізниці вважало його нерентабельним.

Даний потяг забезпечує транспортним сполученнями  як заробітчан так і студентів, отже якби маршрут не відстояли, багато громадян залишилися б у доволі скрутному становищі. Але, як кажуть в нас «Ініціатива карається»! Пан Казимирів Я.М. та Годованець Д.Ю. (начальник станції м.Рахів) стали жертвами неправомірних дій з боку керівництва Укрзалізниці.

            Казимиріва Ярослава Миколайовича виселили зі службового приміщення, а пані Дана Юріївна позбулась посади та стала просто черговою по станції м. Рахів, хоча до цього була керівником даної станції.

На цьому біди працівників не закінчились, адже й досі триває службове переслідування Ярослава Миколайовича, якого намагаються звільнити з посади запасного квиткового касира Рахівської дільниці, незважаючи на те, що працівнику присвоєна 2-га група інвалідності з дитинства.

Причину для звільнення нашим керівникам знайти не важко. В даному випадку знайшли механічну помилку працівника Казимиріва в податковій книзі реєстрації проїздних документів, яка в принципі не завдала шкоди фінансовій діяльності підприємства. Дана помилка була спричинена частою зміною форми ведення податкової книги реєстрації.

Звісно, у нас звільняють як хочуть! Ніхто, навіть профільна організація Профспілка – не заступилась за працівника. Більше того  - навпаки! Саме Профспілка стала на сторону адміністрації Івано-Франківської адміністрації залізничних перевезень, тим самим порушивши закон України «Про Професійні спілки, їх права та гарантії діяльності».

Беззаконня та порушення, як кажуть «на лице»! Де Прокуратура, де Державна Інспекція з Праці, де соціальні ініціативи? Мало того, знаючи про безкарність працівники на 20-ть років молодші за Казимиріва Ярослава Миколайовича дозволяють собі нецензурні висловлювання в сторону потерпілого від беззаконня, що підтверджено аудіо записом.

Тож, звертаємось до всіх правозахисних організацій, до ЗМІ, до влади за підтримкою та сприянням.

Леся, 09.07.2012 11:08



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини