Ольга Сворак: Чеповий пообіцяв, що я буду звільнена у будь-якому випадку

Помста керівництва, - саме таку причину свого звільнення з підприєства «Івано-Франківськводоекотехпром» називає Ольга Сворак, яка займалася роботою зі ЗМІ

«Керівництво КП «Івано-Франківськводоекотехпром» не влаштовувало те, що саме я звернулася до правоохороних органів з проханням розслідувати факт несвоєчасної сплати заробітньої плати. Після цього фактично щодня почалися певного роду утиску, саме зі мною почали прводитися заяви під протокол, потім відбулася розмова безпосередньо з керівником підприємства Олександром Чеповим», - вважає Ольга Сворак.

Як розповідає Ольга Сворак усі розмови стосувалися звільнення за згодою сторін, проте вона відмовилася, адже її посади від завтра у штатному розписі не має, а звільняти відповідно до скорочення керівництво не хоче.

Сьогодні Ольга Сворак відсторонена від роботи, адже ведеться розслідування її справи, про яке ми повідомляли і попередньому матеріалі. Окрім того, як зазначає Ольга Сворак, Олександр Чеповий пообіцяв заборонити їй вхід на територію підприємства і наголосив, що звільниться вона у будь-якому випадку.
Леся, 01.06.2012 09:54



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини