Те,що людей примусово виганяють на вулицю є роботою рук політичної сили «Свобода»

Голова ГО «Народний контроль» Михайло Вінтоняк вважає, що в першу чергу підприємству КП «Водоекотехпром» потрібно переглянути штат адміністративно-управлінського персоналу, який, становить від 1 до 7 чоловік у співвідношенні з кількість людей робочої сітки. Зокрема на 40 % скорочувати кількість працівників адміністративно-управлінського персоналу.

Звільняти працівників робочої сітки – не доцільно. Адже це не зменшить витрати підприємства чи рівень втрат води.

«Те,що людей примусово виганяють на вулицю є роботою рук політичної сили «Свобода», яка сьогодні керує господаркою міста,  - вважає він. – Це яскравий приклад непродуманої, безвідповідальної комунальної політики цієї партії».

За словами Михайла Вінтоняка у діяльності представників ВО «Свобода» чітко простежуються подвійні стандарти та поділ людей на «своїх» і «чужих». Зокрема це стосується кадрової сфери.

«Директор «Водорекотехпрому»  - це «свободівець» із Києва та товариш Вадима Войтика, який за фахом є вчителем фізики. Заступник директора – політолог, теж із «Свободи». І вони спокійно працюють, на відміну від працівників робочої сітки, яких намагаються звільнити», — зазначив Вінтоняк.

Голова ГО «Народний контроль» радить працівникам звернутися до прокуратури та управління праці. Адже «свободівці» докерувалися до того, що завдяки їм вже 2000 тисячі чоловік залишилися без роботи, і зараз вони взялися ще й за Водоканал.

Леся, 23.05.2012 15:52



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини