Склалася курйозна ситуація у формуванні особового складу підприємства - Чеповий

Виконуючий обов’язків директора КП «Водоекотехпром» Олександр Чеповий переконаний, що відділ зв’язків з громадськість створений для того, щоб піарити його особу. Тому, скорочення прес-секретаря Ольги Сворак він вважає доцільним, оскільки має повне право самостійно визначати, хто буде займатися цими питаннями.

«Це питання внутрішньої політики підприємства. Склалася курйозна ситуація у формуванні особового складу підприємства. В даному випадку мова іде не про людей, які займають ключові посади, наприклад, головний інженер або головний бухгалтер чи навіть незахищені верстви населення – прибиральниця, а мова йде про людину, яка має насправді реалізовувати політику однієї людини, мою. Я керівник підприємства і піар це моя особиста справа. Ми зараз обговорюємо чи маю я право визначати, хто буде виконувати цю функцію», - сказав Олександр Чеповий.

Він не заперечує факту скорочення проте переконує, що це звичайна оптимізація кадрів, яка потрібна підприємству.

«На підприємстві проходить оптимізація складу працівників – скорочується на разі 19 посад із робітничої категорії, АУП та ІТР», - додав Олександр Чеповий.

До речі, за словами юристів згідно закону з комунального підприємства працівника можна звільнити лише у двох випадках. Перший, коли він погано виконує свої посадові обов'язки і це підтверджено доганами і друге, коли йде реорганізація підприємства. У всіх інших випадках скорочення людей є незаконним.
Леся, 23.05.2012 08:24



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини