За що люди платять «Прикарпаттяобленерго»?

Вчора мешканці мікрорайону Пасічна, зокрема, вулиці Тролейбусної,17 більше трьох годин провели без світла, і це майже в сорокаградусну спеку.

Холодильники «потекли». Деякі мешканці нарікають на те, що у них попсувалися продукти, які були в холодильнику.

«Я регулярно кожного місяця плачу за послуги «Прикарпаттяобленерго» і змушена вчитися жити без світла. Чому я свої зобов’язання перед підприємством повинна виконувати, а підприємство навіть не думає виконувати свої зобов’язання перед споживачами?», — обурюється пані Ольга, мешканка будинку.

«Не дай Бог не заплатити за світло один місяць, то навіть за тих 50 гривень, прийдуть і відріжуть від світла, а то що самі не справляються, то нічого страшного», — додає сусідка пані Ольги пані Марія.

За словами мешканців будинку, вчора вони спершу намагалися додзвонитися в аварійну службу обленерго, проте там, очевидно, була знята слухавка, бо весь час було зайняти. Додзвонитися вдалося лише на службу при міськвиконкомі 15-80. Там мешканцям повідомили, що сталася серйозна поломка і бригада фахівців працює… Працювали три години.

«Останнім часом в обленерго постійні проблеми і поломки. За останніх кілька місяців ми уже не один раз сиділи так довго без світла, постійно нам повідомляли – серйозні поломки. То, як вони ті серйозні поломки ліквідують, якщо буквально за декілька тижнів вони знову виникають?», — обурюється пані Ольга.

До речі, мешканцям будинку у службі оперативного реагування повідомили, що питання з регулярною відсутністю світла у Пасічній повідомлять керівництво міста. Ну що ж, побачимо чи це так на оперативній нараді уже у вівторок.

Нагадаємо, що з 1 липня, обленерго підняли вартість своїх послуг.

Леся, 09.07.2012 08:36



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини