Сергій Соболєв: Програма Януковича – це знищення опозиції

Цьогорічне послання президента до Верховної Ради чітко розкриває стратегію влади на виборах.
 
Про це заявив заступник голови фракції «БЮТ-Батьківщина», прем'єр-міністр опозиційного уряду Сергій Соболєв сьогодні на брифінгу.
 
«Президент знайшов собі двох ворогів: перший - регіональні еліти, другий - опозиція. При чому до чого ці вороги - до його програми дій, чи до його безпосередніх геніальних задумів, з якими він звернувся до населення, зрозуміти неможливо», - сказав він.
 
За словами Соболєва, з цьогорічного послання президента стає зрозуміло, що ніякої програми дій у нього не існує, відсутні чіткі заходи, які можуть вивести країну з кризи.
 
«Його програма полягає у дуже примітивних діях по знищенню опозиції, а все, що стосується політичної, економічної, судової реформи - все це звелось до тези про те, як знищити у країні опозицію», - сказав Сергій Соболєв.
 
Він також підкреслив, що згідно із нововведеннями влади тепер всі законодавчі ініціативи, зокрема, розробка Держбюджету, будуть робитися не на підставі Конституції, а на підставі послання президента, «і тому дивно, що президент не виступатиме з ним у парламенті».
Леся, 03.07.2012 13:13



Вибір редакції

Найпопулярніші новини