Юлія Тимошенко подякувала європейським лідерам за підтримку, - захисник

Юлія Тимошенко щиро вдячна президенту Польщі Броніславу Коморовському за підтримку, яку він висловив під час зустрічі з представниками Об’єднаної опозиції «Батьківщина».
 
Про це під час брифінгу у Харкові сказав захисник екс-прем’єр-міністра Сергій Власенко.
 
«Юлія Володимирівна повністю поділяє позицію президента Польщі щодо того, що, на жаль, через абсолютно незаконні дії української влади європерспектива України стає все туманнішою і туманнішою», - наголосив захисник.
 
За словами Сергія Власенка, Юлія Тимошенко також вдячна прем’єр-міністрам Іспанії та Італії, які планують звернутися до президента Януковича з листом, у якому висловлять сподівання щодо швидкого і позитивного вирішення питання лідера української опозиції під час розгляду касаційної скарги.
 
«На жаль, Юлія Володимирівна не поділяє таких сподівань, оскільки те, що відбувалось у Вищому спеціалізованому суді на минулому засіданні 26 червня, коли у присутності уповноважених гостей -  представників Олександра Кваснєвського та Патріка Кокса - вчергове безпідставно відклали розгляд справи», - зазначив Власенко.
 
На його думку, такі дії вчинялися за вказівкою Віктора Януковича з єдиною метою – не допустити розгляд скарги Юлії Тимошенко у Європейському суді.
 
«Всі ці дії свідчать про одне – Янукович не налаштований виконувати свої обіцянки європейським лідерам і відновлювати законність і демократію в Україні. Він налаштований на одне - продовжувати тримати своїх політичних опонентів у місцях ув’язнення без будь-яких підстав. Для цього вони не лише затягують розгляд касаційної скарги, а продовжують висувати все нові і нові абсурдні звинувачення», - підкреслив Сергій Власенко.
 
«Юлія Тимошенко просила роз’яснити прем’єр-міністрам, що Янукович - звичайний кримінальний злочинець. Це не європейський президент, це людина, яка звикла дурити всіх навколо, яка не буде виконувати жодних своїх зобов’язань», - резюмував Власенко. 
Леся, 02.07.2012 16:28



Вибір редакції

Найпопулярніші новини