В Івано-Франківську не вистачає коштів для відкриття нового садочку «Ромашка»

Під час засіданні колегії Івано-Франківської обласної державної адміністрації підбивалися підсумки роботи освіти протягом минулого навчального року.

Окрім звіту  начальника головного управління освіти та науки області з трибуни доповідали з підсумками мери Івано-Франківська та Калуша, а також голови РДА.

У своєму виступі голова Івано-Франківської міської ради Віктор Анушкевичус наголосив на проблемі розвитку у місті дошкільних навчальних закладів, а також попросив у обласної влади допомогу на відкриття садочку по вулиці Вовчинецькій, 210.

«Ми вже до початку нового навчального року плануємо відкрити частину груп у садочку «Романка». Проте наразі нам не вистачає коштів, щоб його доукомплектувати меблями. Тому ми б просили обласну владу допомогти нам вирішити це питання», - сказав Віктор Анушкевичус.

Губернатор Прикарпаття Михайло Вишиванюк дав розпорядження своєму заступнику Руслану Гусаку з’ясувати скільки ОДА може виділити садочку, який у свою чергу пообіцяв зробити все можливе, але тільки після того, як побачить кошторисну документацію. 

Леся, 20.06.2012 08:39



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини