Василь Гладій назвав основні напрямки у розвитку гуманітарної сфери

Перший заступник голови Івано-Франківської обласної ради Василь Гладій назвав основні акценти, на які спрямує свою роботу обласна рада у розвитку гуманітарної сфери.

«Ми хочемо на наступний рік передбачити кошти для фінансування програми, яка стосується дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, зокрема, щодо вирішення питання придбання житла. Якщо говорити про освіту, то пріоритетом є розвиток дошкільного виховання. Також, ми сподіваємося, що розробимо нову програму «Спортивний майданчик», - розповів Василь Гладій.

Цього ж року, депутатам обласної ради вдалося відновити роботу 18 дошкільних навчальних закладів. На це було витрачено більше семи мільйонів гривень.

«В області є дуже багато дитячих садків, які у силу різних обставин у 90-х роках закрили. Тому, ми в області, виділили понад 7 мільйонів гривень на їх відновлення і маємо вже 18 дошкільних навчальних закладів, які запрацювали завдяки цим коштам», - додав заступник голови Івано-Франківської обласної ради Остап Дзеса.

Леся, 08.12.2011 15:51



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини