104 локальні проблеми за рік каденції будуть вирішені – Гладій

Протягом цього року  в Івано-Франківській області проведено два конкурси проектів та програм розвитку місцевого самоврядування, в яких визначено 104 переможці. Загалом у конкурсі взяли участь 269 проектів.

«Нам вдалося протягом року провести два обласних конкурси проектів та програм розвитку місцевого самоврядування. Так, у першому було подано 131 проект з них 44 переможці і 2 мільйони 200 тисяч гривень – спів фінансування з обласного бюджету. У другому – маємо 138 проектів і 60 переможців, хочу зазначити, що проекти стали якіснішими. Тому 104 локальні проблеми за рік каденції будуть вирішені», - розповів перший заступник голови Івано-Франківської обласної ради Василь Гладій.

На втілення в життя проектів переможців другого обласного конкурсу виділено 8 мільйонів гривень, зокрема з обласного бюджету надійшло понад 4 мільйони.

«Також спів фінансування з обласного бюджету становить 4 мільйони 200 тисяч гривень. Проте, важливіше те, що на реалізацію цих проектів буде спрямовано не дана сума, а майже 8 мільйонів – це є кошти інших місцевих бюджетів, а також кошти партнерів», - зазначив Василь Гладій.

 

Леся, 07.12.2011 11:01



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини