Товари івано-франківських підприємств представлять у Польщі

Про програму співпраці Івано-Франківської області та воєводства Ополе (Польща) у майбутньому під час прес-конференції розповідали голови Івано-Франківської обласної ради  Олександр Сич та його перший заступник Василь Гладій.

Були визначені основні пріоритети, серед яких співпраця з європейськими регіонами, спільна робота у сфері освіти, робота по обміну молоддю та участь в ярмарку.

«Пролунала пропозиція про залучення Івано-Франківськ області до співпраці з європейськими регіонами,  з якими працює Опольське воєводств, тобто на разі в них існує партнерська четвірка і вони висловили готовність залучити нас до п’ятірки. Коли я їхав до Ополе, то спілкувався з ректором університету Нафти і Газу, і він висловив готовність співпрацювати з польським університетом Політехніка. Ректор польського ВНЗ підписав угоду щодо згоди про співпрацю, тому нам залишається також поставити підпис зі свого боку», - повідомив Олександр Сич.

 «Я хочу звернути увагу на ще дин аспект, який ми також обговорювали – на наступний місяць у Варшаві буде проводитися ярмарка з ініціативи українського посольства в Польщі. Ми отримали запрошення прийняти участь у цьому заході з нашими товарами», - додав Василь Гладій.

 

 

Леся, 11.10.2011 14:04



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини