Нам дуже потрібні заклади дошкільної освіти – Левицький

Прес-служба Віктора Януковича повідомила про те, що голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк відзвітував перед Президентом України про результати виконання соціально-економічних завдань за минулий рік. Також, він поділився планами на майбутній рік, основним з яких є відкриття 68 дитячих садочків.

Як переконує депутат Івано-Франківської обласної ради від фракції ВО «Батьківщина» Олександр Левицький нові дошкільні навчальні заклади вкрай потрібні на Прикарпатті. Проте до даної справи потрібен особливий підхід, а не такий як обрала обласна державна адміністрація.

«Нам дуже потрібні заклади дошкільної освіти, але треба розібратися, куди поділися  дитячі садочки, які функціонували раніше. Натомість, сьогодні ми будуємо нові дитсадочки у містах і селах, в яких вони були продані часто у сумнівний спосіб і за сумнівну ціну. Тому, в першу чергу слід з’ясувати, хто продав, кому і за яких умов? Дитячі дошкільні заклади повинні створюватися, адже саме звідси починається розвиток та соціалізація людини, її життя в суспільстві. Проте проблема у тому, що 68 дошкільних навчальних закладів побудують не за додаткові кошти, а їх просто заберуть з освіти і всі інші проекти, які планували реалізувати  у цій сфері будуть призупинені. Тому все це носить самовільний, фривольний та авантюристичний характер. У нас, що задумає кілька людей, те й оголошують в області», - зазначив Олександр Левицький.





Леся, 19.01.2012 16:34



Вибір редакції

Найпопулярніші новини