Сьогодні працівники медичної сфері відзначають своє професійне свято

З нагоди Дня медичного працівника в обласному музично-драматичному театрі пройшли урочистості і грамотами Верховної Ради України за заслуги перед народом були нагородженні кращі медпрацівники Прикарпаття.

З вітальним словом виступили перший заступник голови Івано-Франківської ОДА Роман Іваницький та голова обласної ради Олександр Сич. Також, у залі були присутні заступник губернатора Прикарпатті Руслан Гусак, мер міста Віктор Анушкевичус та начальник головного управління здоров’я Іван-Франківського ОДА Микола Олінійчук.

«Дозвольте привітати вас зі святом, ми вас поважаємо, любимо, шануємо. За весь час свого перебування на посаді я жодного разу не бачив, щоб депутати наполягали щось забрати у медицини, але дуже часто вони вимагали щось додати. Це є закономірно, бо якщо сьогодні ми говоримо, що в Україні хвора душа і коли я закликаю працівників освіти та культури лікувати її, то коли не буде носія – українського тіла, то не буде і душі. Саме від вас залежить наскільки хороше, міцне, досконале буде українське тіло»,  - зазначив Олександр Сич.

Леся, 15.06.2012 14:37



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини