«Роланд» виборов право боротись за медалі чемпіонату

Два виїзні матчі у Рівному і Львові провів івано-франківський «Роланд» у рамках першого етапу чемпіонату України серед команд вищої ліги у західній зоні.

  З самого початку турніру фаворитами на перші два місця, які дають право восени змагатись за 1-6 місця чемпіонату, були команди «Роланд» і РК «Рівне».

   У звітному поєдинку головна інтрига полягала в тому, чи зуміють рівняни покращити свої показники в очних поєдинках між цими суперниками. Господарі з перших хвилин заволоділи ініціативою і двічі зуміли реалізувати свою перевагу, скориставшись помилками гравців «Роланда» та … судді матчу. Після такого нокдауну івано-франківці дещо відійшли, скоротили різницю у рахунку, але господарі на емоційному піднесенні не дозволили гостям зрівнятися у рахунку і довели гру до перемоги – 36:19. У івано-франківців у цій грі відзначились «спробами» Руслан Гайтаранов, Павло Калитка та Віктор Бундзяк, а Володимир Савіцький двічі влучно пробив «реалізації». Після цієї гри регбісти РК «Рівне» забезпечили собі місце у фінальній шістці , а івано-франківці відклали вирішення цього питання до наступної гри.

  Сценарій гри проти «Батяр» у Львові, на жаль, нагадав гру у Рівному. Львівяни з першої хвилини взялися атакувати «залікове поле» «Роланда» і не без успіху: два вдалих штрафних і «спроба» принесли комфортну перевагу господарям у першому таймі - 13:0. Перерва між таймами  пішла на користь івано-франківцям. Після неї «Роланд» заграв так, як це властиво команді: агресивно в атаці, надійно в захисті, з максимальною концентрацією у кожному епізоді гри. Як індивідуальні, так і командні дії у чужому «заліковому полі» завершували Ігор Бекеша, Павло Калитка та Володимир Савіцький. Останній, крім того, двічі влучив у ворота при пробитті «реалізацій». Підсумковий рахунок 19:16 за тур до закінчення змагань у західній зоні дав право прикарпатським регбістам позмагатися за медалі чемпіонату України серед команд вищої ліги в осінній частині чемпіонату.

  Останню гру «Роланд» проведе 24 червня. На своєму полі він  спробує взяти реванш за програш у регбістів РК «Рівне».

Леся, 14.06.2012 09:17



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини