Коли ми спостерігаємо за тим, що робиться в Києві, то бачимо повну кризу в управлінні країною - Петрів

Вчора  в Івано-Франківську рух «Чесно» провів зустріч журналістів з президентом фундації «Суспільність», одним із засновників руху Тарасом Петрівом і генеральним директором «ТВі» Миколою Княжицьким.

Такого роду заходи проводяться у кожному регіоні з метою об єднати представників ЗМІ задля «очищення» майбутнього парламенту від недостойних політиків. Головними темами обговорення були встановлення нової якісної політики та актуальні виклики перед журналістами під час виборів 2012 року.

Обоє гостей чітко наголосили, що сьогоднішня влада веде Україну до дефолту і її представники є справжніми корупціонерами.

«Ми заходимо в такий період, який є дуже складним. За даними експертів Україна є четвертою за можливістю дефолту серед всіх країн світу. Коли ми спостерігаємо за тим, що робиться в Києві, то бачимо повну кризу в управлінні країною, оскільки більшість людей, які при владі звичайні корупціонери», - зазначив Тарас Петрів.

Зокрема, він звернувся до журналістів бути чесними та справедливими, поширювати інформацію, яка є достовірною стосовного кожного з кандидатів і тим самим, допомогти людям зробити правильний вибір.

Леся, 12.06.2012 10:27



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини