«Свобода» не підтримує ініціативи руху «Чесно»

«Свободівці» Прикарпаття відмовилися підписувати маніфест, який їм запропонували представники руху «Чесно». Свободівець Василь Попович назвав однією із причин такого рішення той факт, що на їх думку, учасниця руху «Чесно» Ірина Бекешкіна проводить недемократичні соціологічні опитування по відношенню до партії «Свобода». Це у свою чергу підриває довіру до «Чесно», відзначив він.

«У координаційній раді є така Ірина Бекешкіна, яка проводить свої соціологічні дослідження, так наприклад у квітні місяці вона показує «Свободі» 5 %, а через місяць вже 2,5%. Тобто десь у своїх навіть коментарях, вона не об'єктивно ставиться до нашої політичної сили і постійно її принижує. Через такі моменти у нас виникають певні сумніви», - сказав Василь Попович.

Проте, співзасновник руху Олег Рибачук назвав такий аргумент безпідставним. Також він додав, що подібні заяви можуть тільки нашкодити «Свободі».

«Агенція Ірини Бекешкіної є визнана найбільш незалежною не тільки в Україні, але й світі. Якщо Ви ставите під сумнів найбільш поважне агентство, то цього не потрібно робити. Я запевняю, що вона ніколи не займалася таким речами, про які ви говорите. Окрім того, вона проводить дослідження з Центром Розумкова. Якщо Ви зробите десь таку публічну заяву, то поставите в негарне положення свою політичну силу», - пояснив Олег Рибачук.

Леся, 27.04.2012 16:39



Вибір редакції

Найпопулярніші новини