«Свобода» звинуватила Михайла Вереса у бездіяльності

Питання створення додаткових груп у дошкільних навчальних закладах Івано-Франківська у своєму депутатському  запиті під час сесії міської ради  підняла народна обранка від партії «Свобода» Оксана Савчук.

На її думку спеціально створена робоча група не змогла жодним чином знайти конкретні шляхи вирішення цієї проблеми. Зокрема, Оксана Савчук наголосила, що потрібно негайно знайти додаткові приміщення для реорганізації їх у ДНЗ, а також контролювати питання щодо відкриття садочку на вулиці Вовчинецькій, 210.

«Для вирішення цього питання булла створені спеціальна робоча група на чолі з заступником міського голови Михайлом Вересом. Відбулося ряд засідань групи, проте, на жаль, до цього часу жодних конкретних кроків з вирішення проблеми створення додаткових конкретних місць у дитсадках не здійснено», - зазначила Оксана Савчук.

Керівнику фракції ВО "Свобода" Роман Онуфріїв вимагав від міського голови Віктора Анушкевичуса особисто висловити відповідну реакцію Михайлу Вересу «щодо його бездіяльності в контексті мережі розширення ДНЗ».

«Ми вже рік теревенимо про те, що профільний заступник повинен займатися розширенням мережі навчальних закладів. І зараз знову запит, щоб вивчати це питання. Віктор Андрусович, я сьогодні чув дуже гострі зауваження в бік керівників ваших структурних підрозділів, я хотів би, щоб відповідна реакція була висловлена Вами особисто в бік вашого заступника щодо річної бездіяльності в контексті мережі розширення ДНЗ. Я прошу вашого оперативного реагування», - заявив Роман Онуфріїв.

Проте, слова міського голови були не тією відповіддю, яку чекав Роман Онуфріїв.

«За шість років мого головування для дошкільної освіти стільки зроблено, скільки не зробили за 15 років незалежності. І саме з ініціативи Михайла Вереса відкрито, а не закрито ДНЗ «Зернятко». Тому є питання, які в силі вирішити профільному заступнику, а які ні», - сказав Віктор Анушкевичус.

Леся, 27.04.2012 15:28



Вибір редакції

Найпопулярніші новини