Прокурора не цікавить думка депутатів?

Прокурор Івано-Франківської області Олександр Каліфіцький навіть не залишився на обговорення питання про роботу органів прокуратури, в якому він був головним доповідачем, адже прокурор покинув сесійну залу одразу після виступу.

Такі дії прокурора обурили обранців, які попросили губернатора Прикарпаття Михайла Вишиванюка пояснити йому регламент. А депутат від фракції «БЮТ-Батьківщина» Юрій Романюк попередив Олександра Каліфіцького, що скоро він може вже зовсім скоро опинитися на місці Юлії Тимошенко за ґратами.

«Згідно регламенту доповідач не може відлучатися. Всі ми розуміємо, що це початок конфронтації, яка є абсолютно небажаною. Щоб там не говорили ми представляємо інтереси громади Івано-Франківської області і прокурор зобов’язаний бути присутній. І я прощу Вас Михайло Васильович роз’яснити це новоприбувшому прокурору. Це є небезпечна тенденція. Ми б хотіли, щоб в області панував закон і стабільність», - сказав депутат Степан Волковецький.

«До посадової особи, яка посадила за грати Юлія Тимошенко та Юрія Луценка у мене особисто питань немає. Ці люди будуть відповідати і поміняються з ними місцями . питання не в тому чи це відбудеться чи ні а в тому, як швидко це станеться. Готуйтеся!»

Леся, 11.06.2012 11:21



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини