Раду підприємців зібрали на Прикарпатті

На Прикарпатті проходить виїзне засідання Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України.  Його очолив голова Ради підприємців при Кабміні Леонід Козаченко.

Івано-Франківська область була обрана для проведення такої наради в зв’язку з тим, що за оцінкою незалежних експертів, вона є одним з найсприятливіших регіонів для ведення бізнесу.

«Приймаючи рішення про те, де провести виїзне засідання, ми провели моніторинг регіонів щодо умов ведення бізнесу. Саме Івано-Франківська область є однією з кращих в Україні. І звичайно, Івано-Франківщина ближче до Європи, як інші регіони, а рішення нашої держави щодо євроінтеграції є незмінним. Окрім того, тут більше кисню, адже Карпати це легені України, тут не так жарко, як в інших регіонах», - пояснив Леонід Козаченко.

Основна тема, яку розглядатимуть учасники наради, буде повязана з результатами виконання рішень попереднього засідання ради. Також, обговорюватимуть питання Митного Кодексу,  питання земельного законодавства, розглянуть проблематику ритуального бізнесу та поговорять про корупцію в країні.

Оскільки за словами Леонід Козаченко корупція є однією з основних проблем бізнесу, то на засідання ради прибув керівник департаменту по боротьбі з економічної злочинністю Сергій Міщенко.

Леся, 31.05.2012 15:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини