У міськвиконком через Інтернет

З першого серпня міська влада стане ще ближчою до громадян. Саме у останній місяць липня розпочне свою роботу Інтернет-приймальня. Перших пів року вона буде працювати в тестовому режимі.

«Ми вважаємо, що це є додатковим механізмом, за допомогою якого мешканці зможуть звернутись до влади. Звісно що, по Інтернету можна буде вирішити всіх питань, зокрема земельних чи архітектурних, бо на законодавчому рівні сьогодні не затверджений електронний підпис. Ми надіємося, що це задовольнить потреби людей, які не мають часу звертатися безпосередньо у міськвиконком», - зазначив секретар міської ради Руслан Марцінків.

За допомогою Інтернет-приймальні мешканці Івано-Франківська зможуть отримати всю необхідну публічну інформацію. Також, сюди можна буде написати скарги і вона буде скерована в те чи інше управління. В кожному управлінні буде визначена людина, котра буде їх опрацьовувати та надавати відповіді.

Інтернет приймальня буде розташована безпосередньо на сайті міської ради, також, будуть розроблені зразки заяв, які потрібні споживачу.
Леся, 24.05.2012 10:32



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини