Депутат просить міліцію посилити контроль у місті у зв’язку з можливими провокаціями

У зв’язку з заворушеннями, які виникли в Україні, а особливо у Львові під час вшанування Дня Перемоги секретар Івано-Франківської міської ради Руслан Марцінків закликав правоохоронні органи посилити роботу у місті.

Він занепокоєний тим, що напередодні свята від рук провокаторів-вандалів можуть постраждати пам’ятники, які є національними символами українського народу Прикарпаття. Зокрема, Руслан Марцінків додав, що до Івано-Франківську прибудуть «гості» з Одеси та інших міст.

«В мене є прохання до міліції зважаючи на ці всі заявки посилити контроль за нашими пам’ятниками, особливо пам’ятниками Степану Бандері, пластунам, першій українській церкві. А друге - посилити сьогодні в ночі охорону і громадський порядок. Ми всі перебуваємо у передвиборчому періоді і маємо обставини із вибухами в Дніпропетровську, тому тут зайвими не буде посилення громадського контролю. Адже є інформація, що будуть заїжджі гастролери з Одеси й інших міст. Тому треба посилити громадський порядок, щоб ми спокійно провели ці день. А провокації можуть бути, бо зараз такий час», - зазначив Руслан Марцінків.

Леся, 08.05.2012 14:32



Вибір редакції

Найпопулярніші новини