Я радий і ціную те, що політичні інтереси стали підпорядковані думці народу цілої держави – Левицький

Учасник Форуму Об’єднаної опозиції, депутат Івано-Франківської обласної ради від фракції «БЮТ-Батьківщина» Олександр Левицький переконаний, що опозиційні сили сьогодні готові до боротьби за майбутнє України і доводять це не на словах, а на ділі.

«Я бачу, що заяви про декларації, демонстрації та об’єднання не є голослівними, а є фактичними. Виступаючі проголошували не просто критику владі чи викривали її дії, які шкодять інтересам держави і принижують та ображають народ, а ми обговорювали проект, з яким опозиція хоче йти до людей, щоб у майбутньому сподіватися на довіру виборців та виборювати перемогу», - зазначив Олександр Левицький.

Як розповів Олександр Левицький, сотні людей прийшли на площу у Києві, щоб висловити свою підтримку. За його словами, Об’єднана опозиція працюватиме не просто на перемогу, а на покращення життя кожного українця.

«Я радий і ціную те, що інтереси політичні стали підпорядковані думці народу цілої держави. Червоною ниткою для мене стало те, що сьогодні об’єднана опозиція визнає необхідність порятунку політичних в’язнів від реальної загрози їх фізичного знищення і ніхто на цьому зараз не намагається спекулювати у власних цілях. Та підтримка, яка сьогодні є - це щире і глибоке переконання та віра у перемогу та готовність діяти», - додав Олександр Левицький.
Леся, 15.05.2012 15:28



Вибір редакції

Найпопулярніші новини