З 16 травня Калуш може залишитися без води

ПАТ «Прикарпаттяобленерго» обіцяє з 16 травня відімкнути подачу електроенергії для КП «Водотеплосервіс» м. Калуш, внаслідок цього усі мешканці міста залишаться без води.

Причиною таких радикальних заходів стала заборгованість калуського підприємства перед енергетиками за надані послуги. Станом на 1 травня 2012 року сума боргу сягнула 990 тисяч гривень.

Як розповів директор КП «Водотеплосервіс» Ігор Яковина, протягом 10 днів поточного місяця за послуги електропостачання оплачено тільки 131 тисячу гривень. Крім того, на разі, мешканці міста Калуша заборгували «Водотеплосервісу» 14 мільйонів 400 тисяч гривень. У квітні місяці завдяки ретельній роботі з боржниками вдалося покращити ситуацію з розрахунками, відтак, користувачі сплатили 69% – за теплопостачання, 96% – за холодну воду і 93% – за водовідведення. Це дозволило уникнути підприємству відключення електроенергії у минулому місяці.

Проте, минулого тижня всі споживачі та бюджетні установи міста Калуша отримали рахунки за послуги надані КП «Водоекотеплосервіс», а разом із ними й попередження про можливе відключення водопостачання 16 травня.
Леся, 14.05.2012 14:25



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини