У новобудовах продовжують виникати проблеми з водою

Однією з головних проблем Івано-Франківська і надалі залишається розмороження будинкових систем водопостачання та водовідведення. Є адреси, які перебувають на контролі служби оперативного реагування Івано-Франківського міськвиконкому ще з початку року. Також, постійно продовжують надходити скарги від мешканців новобудов.

Про це сьогодні на оперативній нараді у міського голови повідомила начальник служби оперативного реагування Тетяна Клочко.

«Проблемним питання є розмороження будинкових систем водопостачання та водовідведення. Наслідки через ці розмороження – затоплення підвалів, мешканці без холодної води, не можуть користуватися каналізацією. На даний час на контролі у нас 27 таких адрес. Є тривалі з 31 січня. Стояки відігрівають запускають. Але є повторні розмороження,бо труби проходять через неопалені з різних причин квартири та приміщення. Новобудови без змін, скарги приходять до нас щоденно. Приватні ЖЕО не в змозі надати допомогу своїм мешканцям, стояки без холодної води, перемерзли системи водовідведення. Тільки вчора ми отримали 6 звернень», - розповіла Тетяна Клочко.

Міський голова Віктор Анушкевичус наказав директору департаменту містобудування та архітектури Олегу Гаркоту скласти та оприлюднити списки будівельних фірм, які здали в експлуатацію новобудови з порушеннями. 

«Хай комісія  з Державного архітектурно-будівельного контролю відповідає перед своїм начальством та Господом Богом, і своєю совістю, як вона приймає об’єкти в експлуатацію. Опублікувати всі списки тих будівельних фірм і хай люди знають, хто економить на теплоізоляції», - сказав Віктор Анушкевичус.

Леся, 14.02.2012 15:17



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини