Легалізуючи фальшиве відео, влада визнає своє фіаско, - прес-служба «Батьківщини»

У влади не залишилось жодного інструменту боротьби проти Юлії Тимошенко, крім фальшивих відеозйомок.
 
Про це заявили в прес-службі партії «Батьківщина», коментуючи заяву прокурора столиці про те, що скандальне відео було знято телефоном із монітора відеоспостереження СІЗО.
 
«Припущення прокурора свідчить лише про одне: адміністрація президента через кишенькову прокуратуру легалізує фальшивки, вкинуті владою в Інтернет, щоб продовжити їх використовувати», - зазначили в «Батьківщині».
 
«Отже, влада визнала своє фіаско: у боротьбі з лідером опозиції вона може покладатися тільки на фальшиві відеоплівки. А всі ті псевдозвинувачення, які висувають Юлії Тимошенко, абсолютно безпідставні», - йдеться в заяві.
 
У партії Юлії Тимошенко знову наголосили, що оприлюднений відеозапис є постановочною зйомкою, змонтованим матеріалом. Там нагадали про безліч фактів, виявлених пересічними користувачами Інтернет, які свідчать про фальшивість плівки.
 
«У жодній країні світу правоохоронні органи не беруть участь у подібному бруді. Бережуть честь мундира. І тільки режим Януковича привів до керівництва силовими структурами нелюдів, для яких засоби не мають значення, аби тільки виконати безглузді накази Банкової», - зазначили в «Батьківщині».
Леся, 08.05.2012 12:50



Вибір редакції

Найпопулярніші новини