Захисники Юлії Тимошенко стурбовані станом її здоров’я і недопуском адвокатів

Родичів та захисників Юлії Тимошенко без будь-яких пояснень не пускають до Качанівської колонії.
 
Про це сьогодні на брифінгу повідомив захисник Сергій Власенко.

За його словами, Юлія Тимошенко дуже схудла: «наскільки вона схудла я точно сказати не можу, бо у нас немає можливості контролювати її здоров’я у щоденному режимі, але вона п’ятнадцятий день п’є лише воду, і, здебільшого, лежить».

При цьому Власенко додав, що Євгенію Тимошенко сьогодні без будь-яких пояснень не пустили до Качанівської колонії.

Він також зауважив, що Юлії Тимошенко не надається кваліфікована медична допомога.

«Протягом трьох місяців ми в щоденному режимі пишемо заяви про допуск до Тимошенко відомого українського професора Миколи Поліщука, якого з невідомих причин не допускають до неї», - додав Сергій Власенко.

«Ми дуже схвильовані здоров’ям Тимошенко, але, водночас, і захист, і родичі стурбовані тим, що протягом трьох наступних днів, до понеділка, ніхто не зможе з нею спілкуватися і ми не матимемо інформації щодо її здоров’я», - зазначив адвокат.

Коментуючи заяви пенітенціарної служби про те, що Юлія Тимошенко начебто отримує передачі, Власенко наголосив, що напередодні голодування екс-прем’єр отримала від близьких лише 6 літрів води.

Окрім того, захисник повідомив, що 15 травня Вищий спеціалізований суд розгляне касаційну скаргу Юлії Тимошенко на вирок Печерського районного суду Києва у «газовій справі», а 21 травня відбудеться чергове засідання Харківського суду по справі корпорації ЄЕСУ.
Леся, 04.05.2012 15:25



Вибір редакції

Найпопулярніші новини