Сергій Власенко: Команду побити Юлію Тимошенко давав Пшонка

Захисник лідера опозиції Юлії Тимошенко, народний депутат Сергій Власенко планує направити депутатське звернення з вимогою відсторонити від виконання обов’язків Генпрокурора Віктора Пшонку до закінчення розслідування побиття екс-прем’єра.
 
Як повідомив журналістам біля Качанівської колонії сам Сергій Власенко, він вже зареєстрував у Верховній Раді відповідний запит.
 
Захисник також наголосив, що має інформацію, що команду застосовувати фізичну силу до лідера опозиції давав особисто Віктор Пшонка за дорученням Віктора Януковича.
 
«Тому ми не очікуємо від Генерального прокурора Пшонки справедливого розслідування, бо він повинен буде викривати сам себе», - зазначив Сергій Власенко, додавши, що «з кожним днем доказів брутального побиття лідера опозиції стає все більше: це і опубліковані фото синців, і інтерв’ю водія, який розповів, що Юлія Тимошенко кричала, коли її перевозили до лікарні, і висновки незалежних експертів, які розповсюджені в мережі Інтернет»
 
«Ми маємо оригінал цифрового носія, готові надати його для будь-яких експертиз, але не в Україні. Там немає фотомонтажу – це неможливо», - наголосив захисник лідера опозиції.
Леся, 27.04.2012 17:00



Вибір редакції

Найпопулярніші новини