Зблизька ми різні, але всі разом становимо одне ціле – Івано-Франківськ - Скригунець

Рекламне агентство «ІНТО» разом з Івано-Франківським молодіжним міськвиконкомом з нагоди 350-ої річниці заснування міста вирішили створити вітальну листівку.

Особливість цієї листівки у тому, що на ній буде розміщено зображення міської ратуші, яке сформують з фотографій івано-франківців, за принципом  мозаїки.

«Ми вивчили міжнародний досвід країн, у яких така мозаїка вже є традиційною, що ж стосується України, то такий витвір буде створено вперше. Зараз у нас вже є близько двох тисяч фото.. які завантажили мешканці міста, загалом з усіх світлин ми відберемо п’ять тисяч, з яких і сформуємо ратушу», - розповів керівник рекламного агентства «ІНТО» Олег Скригунець.

Дана мозаїка буде оформлена у вигляді банера розміром 3х6 метри та розміщена на Вічевому майдані у період святкування Дня міста. Кожне фото, яке стане елементом мозаїки матиме розмір 5х5 сантиметрів. Тому, як запевняють організатори, кожен учасник зможе віднайти себе.

Усіх бажаючі, які хочуть долучитися до проекту «Мозаїка» повинні зайти на сайт http://350photo.if.ua/  та завантажити своє фото, кількість світлин, які може внести користувач - не обмежена.

Леся, 23.04.2012 15:08



Вибір редакції

Найпопулярніші новини