В Івано-Франківську знищили ще один сквер

Цього разу у око забудовника, яким як з'ясувалося є екс-депутат Івано-Франківської міської ради, власник спортивного центру «Форум» Володимир Процак, впав скверику по вул. Івана Павла ІІ. Саме тут за кілька годин зрізали всі зелені насадження.

Територію, яка є чи не єдиним місце, де мешканці прилеглих будинків могли гуляти з дітьми пан Процак ще кілька років тому отримав в оренду. Сьогодні ж, він збирається звести нову споруду. Проте, як зауважив начальник департаменту містобудування та архітектури Олег Гаркот, дозвільні документи у забудовника є на добудову двоповерхової споруди спортивно-оздоровчого центру, а не на будівництво окремого об'єкту.

«Коли я прибув на місце, то у забудовника не було відповідних документів, проте він запевнив що вони є. Всі дозвільні документи, які він надав, стосувалися прибудови, проте не було прописано дозволу, який стосувався будівництва окремої споруди. На моє зауваження щодо неповноти документів, він пообіцяв їх знайти і сьогодні цим займається. В мене є таке передчуття, що він їх знайде», - пояснив Олег Гаркот.

Депутати Івано-Франківської міської ради вирішили поцікавитися наявністю відповідних документів в інспекції Держархбудконтролю, проте тут їм повідомили, що вони на позаплановій перевірці.

Натомість,Олег Гаркот переконаний, що таке будівництво є неприпустимим.

«Якщо він би до мене сьогодні прийшов і сказав,що я хочу там щось будувати, то він би не зміг навіть належним чином провести проект розподілу території кварталу, адже її не вистачає навіть для обслуговування вже існуючих будинків, вже не кажучи про до завантаження території іншими об'єктами», - сказав Олег Гаркот.

Леся, 20.04.2012 14:37



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини