Вже за січень місяць 2012 року на Прикарпатті обсяги будівництва зросли на 20,3%

Головне управління статистики в Івано-Франківській області підрахувало, що вже за січень місяць підприємствами Прикарпаття виконано будівельних робіт на суму 44,5 мільйони гривень. Також, за даними управління, відбувається нарощування обсягів підприємствами, які працюють у сфері будівництва будівель та споруд і установлення інженерного устаткування.

«За січень 2012 році підприємствами області виконано будівельних робіт на суму 44,5 млн. грн., що становить 1,7% загальнодержавного обсягу. Обсяги будівництва на Івано-Франківщині порівняно з січнем 2011 року зросли на 20,3%. Серед регіонів України за індексом обсягів будівельних робіт область посіла 8 місце.

На загальних результатах позначилось нарощування обсягів підприємствами, що займаються будівництвом будівель та споруд(на 44,1%), установленням інженерного устаткування будівель та споруд (у 2,2 рази). Їх внесок у загальнообласний обсяг робіт склав понад 69%» - повідомляють в управлінні.

Натомість, пройшло скорочення обсягів підприємства, що виконували роботи з підготовки будівельних ділянок на 23 %, завершення будівництва на 47%.

 

Леся, 20.02.2012 14:21



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини