На програму «Власний дім» область цього року виділила 2,5 мільйони

На втілення програми «Власний дім», що здійснює підтримку індивідуального житлового будівництва на селі, цього року в Івано-Франківській області виділено понад 2,5 мільйони гривень. За дев’ять місяців на її реалізацію витрачено більше ніж 1,5 мільйона.

«На кредитування будівництва житла для індивідуальних сільських забудовників за програмою «Власний дім» за 9 місяців цього року із бюджету усіх рівнів спрямовано один мільйон 582 тисячі гривень із передбачених на рік двох мільйонів 519 тисяч. введено в експлуатацію 10 житлових будинків загальною площею 1504,6 кв. метри і газифіковано 3 садиби», - повідомив перший заступник начальника головного управління економіки Івано-Франківської обласної державної адміністрації Василь Насадюк.

Голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк незадоволений роботою у цій сфері і нагадав своєму заступнику Руслану Гусаку, що він особисто несе відповідальність за будівництво в області.

«Коли Ви збираєтеся решту будувати? Коли вдарять морози? Я нагадую, що Руслан Гусак відповідає за все, що будується в Івано-Франківській області», - зазначив Михайло Вишиванюк.

Леся, 27.10.2011 14:54



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини