Стіни міської дитячої поліклініки можуть завалитися

Надзвичайно низькі температури, які спостерігалися цієї зими завдали значних проблем не тільки протягом минулого місяця. Наслідки від сильних морозів проявляються і зараз. Так, зокрема, тріснув фундамент міської дитячої поліклініки по вул. Тичини.

Як повідомив інформаційному агентству «Малакава» директор Департаментом містобудування та архітектури Олег Гаркот, наразі існує небезпека обвалу двох перестінок, тому працює бригада, яка їх розбирає. Крім того вже є відповідний проект щодо укріплення фундаменту, але гроші на нього ще не виділили.

«В зв’язку з тим, що просів фундамент зараз є загроза падіння двох перегородок, тому їх сьогодні розбирають. Таку інформацію мені наддав головний лікар поліклініки. Сьогодні потрібно підсилювати фундамент. Проект щодо проведення даних робіт вже розроблений фахівцями Івано-Франківської філії науково-дослідного інституту «Діпромісто» і за словами, начальника управління капітального будівництва Івано-Франківського  міськвиконкому, він є якісним та вже затвердженим. Проте, поки що на даний проект кошти ще не закладені», - зазначив Олег Гаркот.

Як додав Олег Гаркот, на разі УКБ звертається за коштами до міського фінансового управління та до бюджетної комісії міської ради, щоб винести на сесію питання про виділення грошей.

За неофіційною інформацією вартість проекту становить близько 300 тисяч гривень.

Леся, 16.03.2012 08:33



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини