У силових структур є завдання тиснути на опозицію, - Олександр Турчинов

Силові структури отримали вказівку з адміністрації президента знаходити будь-які найнеймовірніші підстави, щоб тиснути на опозицію.
 
Про це сьогодні заявив Перший заступник Голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов під час прес-конференції.
 
«Мені важко зрозуміти, що збирається мені інкримінувати Генпрокуратура, тому що ніяких порушень закону, перебуваючи на посаді в СБУ, це було 7 років тому, я не робив», - сказав Турчинов, відповідаючи на питання стосовно ймовірності порушення проти нього кримінальної справи.
 
«Задача силових структур сьогодні - атакувати опозицію, тому вони використовують будь-які підстави, які не мають відношення до закону та Конституції, для того, щоб проводити свої атаки», - пояснив він.
 
За словами Олександра Турчинова, справа, за яку «вчепилася» ГПУ, стосується видачі Службою безпеки квартири «дуже сильній та мужній людині - Станіславу Рачинському», який на той час був керівником управління СБУ, є ветераном воєнних дій та мав право на отримання житла за сімейними обставинами.
 
«Що стосується мене, то я не розподіляв квартири в СБУ, це не було напрямком моєї діяльності, в мене були більш серйозні та важливі завдання», - додав політик.
Леся, 18.04.2012 10:54



Вибір редакції

Найпопулярніші новини