Колективний лист харківських медиків відроджує традиції 37-го року

Куцої фантазії чинної влади вистачає тільки на копіювання методів, апробованих Сталіним в часи терору.
 
Про це заявили в прес-службі «Батьківщини», коментуючи появу листа від харківських медиків.
 
Між тим, у партії Юлії Тимошенко спрогнозували подальший розвиток подій.
 
«Наступним з’явиться лист від працівників харчової промисловості з розповідями про те, що їжа в українських їдальнях найсмачніша та найкорисніша. Адресат – ВООЗ. Далі треба написати в ООН про виняткову чистоту постільної білизни від імені колективів банно-пральних комбінатів. Ну і наостанок металурги мають обов’язково повідомити СОТ, що українські грати – найміцніші у світі», - порадили владі у «Батьківщині».
 
«Поважні академіки і сивочолі член-кореспонденти, що раптом трапилось у вашому житті, що ви зібралися разом і народили геніального листа з колективним «одобрямсом»? Що це за таємнича ініціативна група, учасників якої ніхто з вас не може назвати? І звідки такий глобальний розмах в списку адресатів? Хіба писати листи на європейські структури – звична для вас справа?», - запитали у партії Юлії Тимошенко.
 
«Представникам такої благородної професії, а тим більше з солідними науковими званнями має бути елементарно соромно танцювати під дудку режиму, очолюваного обмеженими і аморальними людьми», - звернулися до лікарів у «Батьківщині».
 
«Історія має навчити вас, що ті, хто підписував колективні листи у 37-му, вже у 38-му сідали за доносами своїх же колег», - йдеться в заяві прес-служби.
Леся, 10.04.2012 08:22



Вибір редакції

Найпопулярніші новини