Правоохоронні органи наведуть порядок в управлінні Держкомзему Івано-Франківської області

На засіданні колегії Івано-Франківської обласної ради під час розгляду питання про проведення в області земельної реформи, губернатор Прикарпаття Михайло Вишиванюк задав в. о. начальника головного управління Держкомзему Володимиру Боднарчуку досить специфічне запитання : «Що треба зробити адміністрації та вашому управлінню, щоб народ перестав клясти владу за вашу роботу?»

Звичайно, що конкретної відповіді він не отримав. Тому, Михайло Вишиванюк запропонував виїхати в райони з цим питання та поцікавитися думкою населення.

Досі залишається невирішеною і проблема видачі державник актів власності на землю. Тут, на думку голови обласної ради Олександра Сича безпосередньо, винне саме управління Держкомзему.

«Щодо видачі документів на землю, то тут треба починати не з тих людей, які не хочуть чи не можуть, а з тих, які нарікають на безкінечну тяганину. Хочуть, можуть, мають гроші, а роками не можуть добитися. Власне з тим треба навести елементарний порядок», - вважає Олександр Сич.

Щоб навести дисципліну та порядок в Держкомземі, Михайло Вишиванюк звернувся за допомогою до правоохоронних органів.

«Я попрошу, щоб з тим навели порядок правоохоронні органи. Нехай прокурата, міліція та СБУ виконають свій план, підтягніть трохи цю структуру за порядком, якщо вони по-людськи не розуміють», - наголосив Михайло Вишиванюк.

Леся, 27.03.2012 08:41



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини