«Спрут» ефективний, але не ідеальний метод боротьби з боржниками — водоекотехпром

Система «Спрут» розроблена КП «Водоекотехпром» створює не зручності не тільки для боржників, але і їх сусідів. Так зустрічаються випадки, коли боржник самовільно хоче демонтувати заглушку внаслідок чого забиває стояк та топить сусідів.

Як пояснюють у «Водоектехпромі» про ситуацію вони знають, проте вважають «Спрут» досить ефективним, проте не до кінця ідеальним, методом у боротьбі з боржниками.

«У нас закривається отвір по центральному стояку, пластина складається з металопластику і її не можливо ні пробити, ні проштовхнути. Єдиний є варіант, що боржники вже добре все знають і іноді навмисне відкривають крани і топлять своїх сусідів. Потім просять всіх звернутися у білий дім, щоб хтось приїхав та зняв заглушку, бо будуть топити і надалі. Люди дзвонять сваряться, спеціалісті приїжджають, знімають заглушку і боржники залишаються безнаказаними. Іноді люди залазять на кришу та кидають у стояки каміння та інші важкі предмети. В нас є дуже багато заглушок, які стоять вже не один місяць. Якщо, наприклад, у нас стояки перекриті у 60 мешканців і тільки в одному випадку десь тече, то як би вони були не досконалі, то б текли в усіх випадках. Є і такі випадки, що люди навмисне зверху забивають стояк різними речами. Сьогодні люди незацікавлені платити гроші, тому пробують різні варіанти. Заглушки – єдиний метод боротьби з боржниками, адже якщо би ми цього не робили, то перетворилися на «Теплокомуненерго», - зазначають у «Водоекотехпромі»

Сьогодні представники «Водоекотехпрому» хочу спільно з КП «ЄРЦ» закрити на даху стояки, щоб мешканці не мали до них жодного доступ

Леся, 26.03.2012 10:30



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини