Саєвич не хоче коментувати заяви Вінтоняка про високі зарплати керівників «Водоекотехпрому» та «Теплокомуненерго»

Голова громадської організації «Народний контроль» Михайла Вінтоняк минулого тижня під час прес-конференції заявив про надто високі заробітні плати управлінського апарату підприємств «Водоекотехпром» та «Теплокомуненерго», а також вимагав скасувати премії та надбавчи для міських чиновників.

 Інформаційне агентство «Малакава» поцікавилося у заступника міського голови Миколи Саєвича наскількі дана заява відповідає дійсності.

 Як зазначив Микола Саєвич, він такі безглузді виступи не коментує, проте додав, що сам Михайло Вінтоняк, перебуваючи на посаді заступника начальника УЖКГ міста, неодноразово вимагав премії та допомоги.

 «Я не коментую такі заяви. Хоче чоловік попіаритися, ну і нехай. Мені цікаво у кого це заробітня плата 20 тисяч гривень, я такого не знаю. А взагалі, про що може говорити людина, яка цілий рік перебувала на лікарняному. Пан Вінтоняк теж не раз вимагав для себе премії та надбавки», - сказав Микола Саєвич.

Нагадаємо, що Михайло Вінтоняк заявив, що у КП «Водоекотехпром» працює насьогодні 727 працівників.  З них 106 осіб нараховує адміністративно-управлінський апарат, в якому люди отримують премії та надбавки, які значно перевищують сам оклад.

 Так за підрахунками голови громадської організації « Народний контроль» Михайла Вінтоняка заробітна плата керівника підприємства становить 22-24 тисячі гривень, його заступники отримують вдвічі менше.

Леся, 13.03.2012 10:11



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини