Михайло Вінтоняк вважає, що чиновники міста не заслужили премії та надбавки до зарплат

Представники громадської організації «Народний Контроль» вважають, що в Івано-Франківську не приділяють належної уваги підтримці та розвитку житлово-комунального господарства міста, а міська влада нічого не робить для того, щоб вийти зі складної ситуації.

За словами лідера  громадської організації Михайла Вінтоняка, влада міста заплющує очі на те, що «Водоекотехпром» працює не раціонально, в добу втрачається 30 тис. м. кубічних води. Також не вирішується проблема із запасами питної води в селі Черніїв.

Крім того, вважає Михайло Вінтоняк, споживачі платять і за втрату тепла на котельнях.

Також він звернув увагу і на те, що в Івано-Франківську проблеми із дорогами та рухом автомобілів.

«За оцінками журналу «Фокус» місто Івано-Франківськ на Україні опинилося в списку під № 3 по авто заторах. За нову схему руху місто заплатило ще в 2007 році розробив Львівський Політехнічний університет  і її ніхто не збирався впроваджувати», — відзначив він.

З огляду на непросту ситуацію в місті, Михайло Вінтоняк вважає, що необхідно відмінити усі премії та надбавки до зарплат чиновникам, адже вони їх не заслужили.

«В такий важкий фінансово-економічний час влада міста зловживаючи становищем виписує собі та найближчому оточенню надбавки за високі досягнення в праці, премії  та допомоги на оздоровлення і на вирішення соціально побутових потреб, що в декілька разів перевищують мінімальну зарплату. Через це громадська організація Народний контроль ініціює відміну відповідних рішень міської влади», — відзначив Михайло Вінтоняк.

 

 

 

Леся, 07.03.2012 10:40



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини