Забудовник, який звів будинок по вулиці Хіміків, 21 не передав його на баланс в Водоекотехпром

Працівники приватного ЖЕО «Експрес-комфорт», яке обслуговує будинок по вулиці Хіміків, 21, повідомили «Малакаві» про те, що їм вдалося «відігріти» внутрішні мережі будинку. Більше того, вони навіть спробували підключити каналізацію. Проте, через засмічений колодязь цього зробити не змогли.

В ЖЕО кажуть, що вони звернулися за допомогою у «Водоекотехпром», адже колодязь – це вже зовнішні мережі, і за них мало би відповідати саме комунальне підприємство.

Проте, кажуть в ЖЕО, у «Водоекотехпромі» їм відмовили в допомозі.

Як повідомив «Малакаві» прес-секретар «Водоекотехпрому» Ольга Сворак, зранку працівник підприємства був на території проблемного будинку. Проте, його звідти, начебто, відправили, оскільки працівники ЖЕО гріли внутрішні мережі будинку.

Зрештою, відзначає Ольга Сворак, будинок по вулиці Хіміків, 21 не переданий на баланс підприємства, тому навіть зовнішніми мережами вони можуть і не опікуватися.

За її словами, забудовник спершу виготовив технічні умови, але не дотримався їх при будівництві будинку (була порушена висотність). Тому технічні умови треба переробити, а також звести насосну станцію, яка буде підкачувати воду на горішні поверхи. Проте забудовник не поспішає із виготовленням технічних умов.

Знову ж виникає логічне запитання, яким чином був зданий в експлуатацію будинок по вулиці Хіміків, 21, і хто має відповісти за таку ситуацію.

 

Леся, 10.02.2012 18:54



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини