Юлія Тимошенко: Янукович організовує проти мене нову провокацію

- Мені стало відомо, що Віктор Янукович організовує нову провокацію щодо мене.
 
Зокрема, йдеться про підготовку спеціальної пропагандистської операції владного режиму з косметичного переобладнання Качанівської колонії для того, щоб переконати громадськість, пресу, міжнародне співтовариство в тому, що для Тимошенко за гратами нібито створено «райські умови».
 
Зараз на території колонії авральними темпами формується нове, показушне «потьомкінське село». З усієї області звозиться медичне устаткування, фарбуються стіни, прибирається сміття. Залишилося тільки поставити слоників на вікна, постелити ведмежу шкуру на підлогу і спорудити джакузі з фанери.
 
Така тактика не нова в історії. Можемо пригадати, як ще у фашистській Німеччині возили спостерігачів по концтаборам, щоб показати, що це всього лише поліклініки. Я не схиляюся до того, аби порівняти Януковича з Гітлером, але поведінка влади така ж сама: сказати на чорне біле, ввести в оману людей, спотворити реальність.
 
З огляду на це, я хочу заявити, що вся ця метушня влади навколо мого місця перебування – цілковитий незграбний камуфляж. Вони хочуть показати, що в країні є демократія, одночасно вбиваючи її залишки, вони прагнуть продемонструвати, що в країні розвивається вільне підприємництво, хоча вже почали забирати в людей кіоски і перукарні. Вони намагаються говорити, що лікують людей в тюрмі, хоча навчилися тільки знущатися і вбивати.
 
З усією відповідальністю заявляю, що умови в Качанівській колонії такі - як в тюрмі, де неможливо ані жити, ані лікуватися. Нікому ніколи не побажаю перебувати в таких «нормальних», за твердженням влади, умовах.
Я сподіваюся, що Януковичу та його оточенню не вдасться маніпулювати громадською думкою, не вдасться прикрити наявність в країні політичних в'язнів, політичних репресій та переслідувань.
 
Якщо ж пан Янукович і надалі буде стверджувати, що у мене в колонії «все гаразд», то я запрошую його сюди «на лікування», хоча б для пізнання контрасту з «Межигір'ям».
 
Користуючись нагодую також заявляю, що інформація про моє наполягання на лікуванні в Німеччині є абсолютною неправдою, є частиною пропагандистської кампанії Банкової проти мене.
 
Юлія Тимошенко
Леся, 16.03.2012 13:46



Вибір редакції

Найпопулярніші новини