Теплокомуненерго боргує за газ 72 млн. гривень

Станом на сьогодні ДМП «Теплокомуненерго» не розрахувалося за спожитий газ, і сума боргу сягнула 72 мільйонів гривень. Підприємству вдалося повністю сплатити за спалений газ за останні три місяці минулого року.

 Про це на оперативній нараді у міського голови повідомив директор ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго»  Руслан Гайда.

 Окрім того, за декілька перших днів березня місяця поточного року підприємство вже використало газу на суму 11 мільйонів.

«Підходить до закінчення опалювальний сезон, підприємству фактично залишилося працювати тільки два місяці. Що ж стосується розрахунків за спожитий газ, то за жовтень, листопад, грудень - підприємство розрахувалося повністю, за січень місяць борг складає близько 10 мільйонів гривень, так як у нас є відтермінування, і сплату ми проводимо у наступному місяці. За лютий місяць ми будемо проводити розрахунки у квітні місяці. Сьогоднішня заборгованість підприємства за газ складає 72 мільйони гривень. У лютому місяці ми спожили газу на 36 мільйонів, у березні за ці кілька днів вже на 11 мільйонів гривень», - зазначив Руслан Гайда.

 Проте, за словами директора підприємства, якщо державою буде відшкодована різниця тарифу та у повній мірі надійдуть кошти від населення і бюджетів, то підприємство зможе розрахуватися з НАК «Нафтогаз України».

Леся, 13.03.2012 10:59



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини