Газовики ліквідували роботу психічнохворої людини – Вишиванюк

Дві доби мешканці  сіл Павлівка та Рибне, перебували без газопостачання. Невідомий перекрив вентиль міжселищного газопроводу середнього тиску, а це призвело до замерзання конденсату у трубі.

Досі не встановлено особу, яка завдала шкоди, проте голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк вважає, що це психічнохвора людина.

«Газовики ліквідували роботу психічнохворої людини, яка нічого кращого не могла придумати, як серед поля закрутити вентиль і залишити села без газу. Оскільки газ має конденсат, то він замерз у трубі та припинили подачу газу. Людям у складних умовах довелося палити дровами та грітися електроприладами», - сказав Михайло Вишиванюк.

Вже позавчора, ввечері, газопостачання було відновлено.

Окрім того, Михайло Вишиванюк подякував працівникам газового господарств за проведену роботу, адже , також майже добу ліквідовували аварійну ситуації на ділянках газопроводів у Тисменицькому і Калуському районах, через які газ постачається Європу. І пообіцяв відзначити преміями та грамотами працівників УМНС, газового господарства та енергозабезпечення за відмінну роботу під час сильних морозів.

Леся, 14.02.2012 10:20



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини