Європа має можливість застосувати всі санкції до теперішньої влади, і вона це зробить - Шлемко

Представники опозиції вже неодноразово зверталися до Президента України Віктора Януковича та намагалися домовитися про зустріч поза стінами парламенту. Проте,  глава держави погодився на діалог з опозиціонерами, але тільки у Верховній Раді.

Як розповідає народний депутат України Дмитро Шлемко, головною темою розмови повинно стати питання виконання резолюції ПАРЄ, від якого залежить доля багатьох українських політиків.

«В нас до Віктора Януковича питання тільки одне – чи збирається Президент України виконувати резолюцію ПАРЄ, в якій сказано, що треба випустити Юлію Тимошенко із тюрми та забезпечити її участь у виборчому процесі, спільно з Луценком. Якщо він буде її виконувати, то коли і яким чином, адже потрібно продумати відповідний механізм. Якщо він не збирається її виконувати, то тоді стає зрозуміло, що Європа має можливість застосувати всі санкції до теперішньої влади, і вона це зробить. Але це дуже не вигідно багатьом можновладцям, адже у них за кордоном є бізнес, нерухомість, фінансові рахунки та сімї і все це може в один момент накритися. Європейці тоді чітко зрозуміють, хто такий Янукович і все стане на свої місця», - розповів Дмитро Шлемко.

Леся, 06.03.2012 12:44



Вибір редакції

Найпопулярніші новини