Вони ні в якому випадку не допустять до Юлії Тимошенко жодного європейця - Шлемко

Ще на початку минулого місяця Президент Парламентської Асамблеї Ради Європи Жан-Клод Міньйон мав намір відвідати ув’язнену Юлію Тимошенко та самостійно подивитися на умови, в яких її утримують. Для цього він планував найближчим часом підготувати відповідний запит.

Проте на думку народного депутата України від фракції ВО «Батьківщина» Дмитра Шлемка, теперішня влада ніколи не дозволить відбутися такій зустрічі, адже це відкриє очі Європи на обман Віктора Януковича.

«Владою сьогодні зав’язана інформаційна хвиля обману, як українського населення, так і світової громадськості, щодо Юлії Тимошенко. Вони бояться тих позицій, які може висловити Юлія Володимирівна стосовно влади. Особливо тих, що стосується їхнього курсу на європейську інтеграцію, про яку вони тільки говорять, але нічого не хочуть робити. Тобто, після візиту до Юлії Тимошенко, вони б дізналися про ті катування, яких вона зазнає і про той обман, який організував Віктор Янукович для європейської спільноти. Тому вони ні в якому випадку не допустять до Юлії Тимошенко жодного європейця», - вважає Дмитро Шлемко. 

Леся, 05.03.2012 19:48



Вибір редакції

Найпопулярніші новини